RB1958 ion pérak antibakteri sareng gancang-garing Promosi Kaos T

Pedaran pondok:

antibakteri ion pérak sareng garing-garing Promosi T Shirt nampi logo khusus dina baju


  • Ngaran Produk:: promosi kaos oblong kaos polos kalayan adat LOGO
  • Bahan :: 100% Bahan Katun atanapi TC tiasa dipilih
  • UKURAN:: XS-4XL
  • Min.Order Order: 200 pcs per ukuran sareng warna
  • Kamampuhan Suplai:: 1000K Potongan / Potongan per Bulan
  • LOGO CUSTOM :: layar sutra, sulaman, cap panas
  • Gaya nyeuseuh :: Mesin nyeuseuh
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bubuka Produk

    psc (40)

    Émbaran komoditi

    Nami: RBLS1958 Pérak ion antibakteri gancang-garing babak beuheung Promosi T Shirt
    Bahan: 100% serat poliéster
    Beurat Gram: 180g
    Warna: 8 warna
    Ukuran: S-4XL

    Cacah: 45 (kapadetan)

    psc (10)

    Sababaraha Stok Kaos Gaya Style:
    biasana urang gaduh gaya 3-5 anu urang ngahasilkeun mangtaun-taun, hartosna jumlah alit sapertos 100-1000 atanapi 10000 pcs panginten gaduh saham, urang tiasa langsung kirimkeun saatos mastikeun pesenanana. ogé ngagaduhan sababaraha jinis warna sareng ukuran anu pilih, anjeun tiasa ngahubungi kami info@renbong.com pikeun langkung seueur inpo. ogé nambihan logo mérek anjeun dina éta ogé teu aya masalah.

    Ngeunaan Bahan Kaos:
    Biasana urang bakal milih Bahan Katun 100% ngahasilkeun hooide, sapertos 120-300g jst. Pasti, Sababaraha bagéan Palanggan ogé bakal milih 65% bahan katun kalayan poliéster 35%, poliéster 100% sareng sababaraha babandingan mateiral anu sanés. sareng aya ogé anu gaduh sababaraha bahan khusus sapertos lawon sutra És, lawon Sutra Alam, lawon Awi sareng sajabina.

    Ngeunaan T Shirt Warna:
    Warna Standar gaduh sapertos dihandap: Bodas, Hideung, Biru, Biru Gelap, Krim, Koneng, Gery, Dark Gery, Brown sareng sajabina. upami peryogi Adat Warna janten total jumlah peryogi di luhur 1000 pcs, upami dina 10000 pcs kami tiasa nyayogikeun bagan warna kami pikeun milih, kuring pikir bakal aya warna anjeun dina bagan warna kami.

    Ngeunaan Ukuran Kaos:
    urang tiasa nyayogikeun standar UK, AS sareng Ukuran Asia. tapi cara anu pangsaéna nyaéta konsumén ngirim ukuran standar ku nyalira. anjeun konw ukuran masarakatna béda-béda ti béda-béda Nagara.

    LOGO mérek dina kaos oblong:
    Téknologi percetakan: Percetakan layar sutra, Percetakan Karét, Percetakan Digital Langsung, Percetakan timbul 3D. Percetakan transfer panas, Percetakan sublimasi.
    Perangko Panas: Perangko Foil Emas / Perangko Foil Perak / Perangko Panas ku lawon
    Téhnologi Bordir: Bordir Biasa, Bordir Anduk, Bordir Applique, Bordir Payet, Bordir Payet Terbalik Dll. janten aya seueur jinis logo Brand dina hoodie.

    Ngeunaan lable dina Baju:
    Nyayogikeun Label beuheung khusus. Labél baju baju, labél handap, labél kartu, tanda tangan sareng sajabana kami ogé tiasa nyayogikeun labél khusus pikeun éta.

    Paparan Warna

    psc (11)

    Bodas

    psc (17)

    Hideung

    psc (21)

    Koneng

    psc (25)

    oranyeu

    psc (19)

    Beureum

    psc (23)

    hawuk

    psc (13)

    Royal Blue

    psc (15)

    Buah Héjo

    Rincian Produk

    psc (28)
    psc (30)
    psc (32)
    psc (29)
    psc (31)
    psc (33)

    Modél Tembongkeun

    psb (3)
    psb (5)
    psb
    psc (34)
    psc (43)
    psc (48)
    psc (42)

    Laporan Pamariksaan

    Paket Kaos:
    kaseueuranana nyaéta 1 pcs / hiji kantong poli, 20-50 pcs dina kotak karton. (anu mutuskeun ukuran baju sareng beurat lawon: sadaya kantong sareng kotak karton tiasa nyetak logo mérek di dinya, hartosna éta tiasa disesuaikan.

    Pangiriman:
    Kuantitas sakedik tiasa dikintunkeun ku perusahaan express sapertos DHL, UPS, Fedex, SF express sareng sajabina. Kuantitas anu ageung tiasa dikirim ku Laut, tapi upami waktosna dikirim ku bandara.

    Jasa séjén:
    1. urang tiasa nyayogikeun langkung saran atanapi naséhat anu bijaksana pikeun mastikeun hoodie pikeun ngahémat waktos.
    2. inspeksi ketat pikeun mariksa unggal kualitas produk sateuacan pengepakan.
    3. Asupkeun perjanjian kerahasiaan pikeun desain hoodies énggal anjeun atanapi inpormasi bisnis sanés.
    4. kabéh baju kami urutan OEM accpet, Pesen alit ogé wilujeng sumping.

    COMPANY--REVIEW


  • Saméméhna:
  • Teras: