RB609 katun ipis pullover Hoodie Kalayan Cap

Pedaran pondok:

pullover katun ipis Hoodie Kalayan Cap, éta mangrupikeun bahan ipis seutershirt pullover pas pikeun cinyusu sareng gugur


  • Item NO:: RB609
  • Bahan :: 100% Katun
  • UKURAN:: XS-4XL
  • Min.Order Order :: 200 pcs per ukuran sareng warna
  • Kamampuhan Suplai :: 500K Potongan / Potongan per Bulan
  • LOGO CUSTOM:: layar sutra, sulaman, cap panas
  • Gaya nyeuseuh:: Mesin cuci tangan
  • jasa gaya sanésna:: Urutan OEM wilujeng sumping
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    COTTON PullOVER HOODIE KURING DENGAN CAP

    psc (13)

    Bubuka Produk

    Émbaran komoditi

    Nomer gaya: RB609 baju haneut pullover ipis (anyar)
    Warna: 7 warna
    Beurat: Bahan 450g: Katun 100%
    Ukuran: S-4XL

    psc (18)

    Paparan Warna

    LS-609 thin cotton pullover sweater (6)

    Bodas

    psc (25)

    Hideung

    psc (19)

    ye

    psc (24)

    oranyeu

    LS-609 thin cotton pullover sweater (7)

    Beureum

    LS-609 thin cotton pullover sweater (8)

    hawuk

    Rincian Produk

    psc-(31)
    psc-(32)
    psc-(34)
    psc-(38)
    psc-(40)
    psc-(41)

    Modél Tembongkeun

    psc (42)

    Laporan Pamariksaan


  • Saméméhna:
  • Teras: