RB906 beuheung buleud teundeun baju haneut taktak

Pedaran pondok:

Baju haneut taktak serelek taktak RB906 buleud, baju lemes, rada leupas-pas kaos sareng taktak murag sareng ngagosok dina cangkéng, cuffs, sareng kelim. Lemes, disikat dina jero.


  • Item NO :: RB906 laut
  • Bahan :: 100% Katun
  • UKURAN:: XS-4XL
  • Min.Order Order:: 200 pcs per ukuran sareng warna
  • Kamampuhan Suplai:: 500K Potongan / Potongan per Bulan
  • LOGO CUSTOM :: layar sutra, sulaman, cap panas
  • Gaya nyeuseuh:: Mesin cuci tangan
  • jasa gaya sanésna :: Urutan OEM wilujeng sumping
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    RB906 Baju beuheung katun serelek taktak baju haneut

    psc

    Bubuka Produk

    psc (10)

    Émbaran komoditi

    Nomer gaya: Baju haneut taktak serelek taktak RB906 buleud
    Komposisi: Katun 100%
    Warna: 7 warna Beurat: 400g
    Ukuran: S-4XL

    URAIAN SIZE

    psc

    Paparan Warna

    psc-(23)

    Bodas

    psc-(19)

    Hideung

    psc-(22)

    Koneng

    psc-(18)

    oranyeu

    psc-(24)

    Beureum

    psc-(17)

    Mawar Beureum

    psc-(21)

    Safir

    psc-(16)

    Buah Héjo

    Rincian Produk

    psc-(25)
    psc-(26)
    psc-(31)
    psc-(28)
    psc-(29)
    psc-(27)

    Modél Tembongkeun

    psc (4)
    psc (6)

    Laporan Pamariksaan


  • Saméméhna:
  • Teras: