RB8055 buludru emas kandel baju haneut beuheung buleud

Pedaran pondok:

RB8055 buludru emas kandel buleud baju haneut, bahan buludru lemes, lalaki atanapi awéwé sayogi.


  • Item NO :: Kaos RB8055
  • Bahan :: 100% Katun
  • UKURAN:: XS-4XL
  • Min.Order Order :: 200 pcs per ukuran sareng warna
  • Kamampuhan Suplai:: 500K Potongan / Potongan per Bulan
  • LOGO CUSTOM :: layar sutra, sulaman, cap panas
  • Gaya nyeuseuh :: Mesin cuci tangan
  • jasa gaya sanésna:: Urutan OEM wilujeng sumping
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    RB8055 buludru emas kandel baju kaos beuheung buleud

    psc (16)

    Bubuka Produk

    Nomer gaya: RBLS8055 buludru emas kandel baju haneut beuheung buleud (anyar)
    Beurat: 600g
    Warna: 7 warna
    Bahan: Katun 100%
    Pinding: 95% buludru emas 5% spandex
    Ukuran: S-4XL

    psc (12)
    psc

    Paparan Warna

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (3)

    Bodas

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (5)

    Koneng

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (7)

    hawuk

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (1)

    oranyeu

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (8)

    Hideung

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (2)

    Beureum

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (6)

    Pink

    LS-8055 thick gold velvet round neck sweater (4)

    Royal Blue

    Rincian Produk

    psc-(26)
    psc-(30)
    psc-(27)
    psc-(33)
    psc-(28)
    psc-(32)

    Kasus Produk

    psc (14)

    Modél Tembongkeun

    psc (9)

  • Saméméhna:
  • Teras: