Warta

  • How to prevent the deformation of the customized neckline of the PoLo shirt

    Kumaha carana nyegah deformasi tina garis leuweung khusus tina kaos PoLo

    Seueur organisasi sosial anu langkung merhatoskeun pamekaran perusahaan nyalira, sareng tekenanana kana pangwangunan budaya perusahaan ogé ningkat kana tingkatan stratégi pangwangunan perusahaan. Kustomisasi kaos perusahaan ogé robih ku parobihan usum ...
    Maca deui
  • Kustomisasi kaos budaya perusahaan

    Nalika urang ngarobih kaos budaya, urang langkung merhatoskeun desain pola sareng pilihan téknologi percetakan. Pilihan prosés percetakan anu béda ogé bakal ngagaduhan bénten ageung dina pangaruh presentasi tina pola. Pola anu biasa sareng biasa, upami anjeun milih spe ...
    Maca deui
  • Why do some companies need professional attire design?

    Naha sababaraha perusahaan peryogi desain pakéan profesional?

    Kalayan ningkatna kaéndahan baju gawé sareng trend gaya pantun janten langkung atra, perusahaan modéren parantos beuki serius ngeunaan baju damel, sareng dina waktos anu sami, saratna janten langkung luhur. Ieu ngabutuhkeun baju kerja urang khusus ...
    Maca deui