RBLS2258 Kaos oblong gancang-garing kaos POLO T

Pedaran pondok:

Kaos oblong POLO T kaos gancang-garing didamel ku bahan katun


  • Ngaran Produk:: promosi kaos oblong kaos polos kalayan adat LOGO
  • Bahan :: 100% Bahan Katun atanapi TC tiasa dipilih
  • UKURAN:: XS-4XL
  • Min.Order Order: 200 pcs per ukuran sareng warna
  • Kamampuhan Suplai:: 1000K Potongan / Potongan per Bulan
  • LOGO CUSTOM :: layar sutra, sulaman, cap panas
  • Gaya nyeuseuh :: Mesin nyeuseuh
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bubuka Produk

    psc (3)

    Émbaran komoditi

    Nami: RBLS2258 Kaos garing-lapel kolot-anak baju POLO T shirt 
    Bahan: 100% serat poliéster
    Beurat Gram: 180g
    Warna: 13 warna
    Ukuran: Sawawa S-4XL Budak M-3XL
    Cacah: 26 (kapadetan)

    psc

    Paparan Warna

    psc (6)

    Bodas

    psc (10)

    Koneng

    psc (8)

    Buah Héjo

    psc (16)

    Jukut Héjo

    psc (26)

    Angkatan Laut

    psc (20)

    Mawar Beureum

    psc (18)

    oranyeu

    psc (4)

    Beureum

    psc (12)

    hawuk

    psc (28)

    Hideung

    Rincian Produk

    psc (30)
    psc (32)
    psc (33)
    psc (34)
    psc (35)
    psc (36)

    Kasus Produk

    psc (3)
    psc (2)

  • Saméméhna:
  • Teras: