RBLS1065 Baju beuheung poliéster katun Lengan panjang kaos rélaxasi

Pedaran pondok:

RBLS1065 Baju beuheung poliéster Katun Lengan Panjang Rélaxasi Kaos normal gaya kaos


  • Item NO :: Kaos RBLS1065
  • Bahan :: 65% Katun 35% poliéster
  • UKURAN:: XS-4XL
  • Min.Order Order:: 200 pcs per ukuran sareng warna
  • Kamampuhan Suplai:: 1000K Potongan / Potongan per Bulan
  • LOGO CUSTOM:: layar sutra, sulaman, cap panas
  • Gaya nyeuseuh:: Mesin cuci tangan
  • jasa gaya sanésna:: Urutan OEM wilujeng sumping
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran kaos

    psb (29)

    Bubuka Produk

    psb (21)

    Nami:RBLS-1065 beuheung panjang leungeun baju
    Bahan: 65% katun 35% poliéster
    Beurat: Kaos polos 200g
    Warna: 12 warna
    Ukuran: S-4XL
    Cacah: 32 (kapadetan)

    psc

    Sababaraha Layanan Saham Kaos POLO Gaya:
    biasana urang gaduh gaya 3-5 anu urang ngahasilkeun mangtaun-taun, hartosna jumlah alit sapertos 100-1000 atanapi 10000 pcs panginten gaduh saham, urang tiasa langsung kirimkeun saatos mastikeun pesenanana. ogé ngagaduhan sababaraha jinis warna sareng ukuran anu pilih, anjeun tiasa kontak sareng kamiinfo@renbong.com pikeun kéngingkeun langkung seueur inpormasi.

    Ngeunaan Bahan Kaos POLO:
    Biasana urang bakal milih Bahan Katun 100% ngahasilkeun hooide, sapertos 120-300g jst. Pasti, Sababaraha Palanggan ogé bakal milih bahan katun 65% kalayan poliéster 35%, poliéster 100% sareng sababaraha proporsi bahan mateiral anu sanés. sareng aya ogé anu gaduh sababaraha bahan khusus sapertos lawon sutra És, lawon Sutra Alam, lawon Awi sareng sajabina.

    Ngeunaan Warna kaos POLO:
    Warna Standar gaduh sapertos dihandap: Bodas, Hideung, Biru, Biru Gelap, Krim, Koneng, Gery, Dark Gery, Brown sareng sajabina. upami peryogi Adat Warna janten total jumlah peryogi di luhur 1000 pcs, upami dina 10000 pcs kami tiasa nyayogikeun bagan warna kami pikeun milih, kuring pikir bakal aya warna anjeun dina bagan warna kami.

    Ngeunaan Ukuran kaos POLO:
    urang tiasa nyayogikeun standar UK, AS sareng Ukuran Asia. tapi cara anu pangsaéna nyaéta konsumén ngirim ukuran standar ku nyalira. anjeun konw ukuran masarakatna béda-béda ti béda-béda Nagara.

    LOGO mérek dina kaos POLO:
    Téknologi percetakan: Percetakan layar sutra, Percetakan Karét, Percetakan Digital Langsung, Percetakan timbul 3D. Percetakan transfer panas, Percetakan sublimasi.
    Perangko Panas: Perangko Foil Emas / Perangko Foil Pérak / Perangko Panas ku Téhnologi Bordir lawon: Bordir Biasa, Bordir Anduk, Bordir Applique, Bordir Payet, Bordir Payet Terbalik sareng sajabana. janten aya seueur jinis logo Brand dina hoodie.

    Ngeunaan lable dina Baju:
    Nyayogikeun Label beuheung khusus. Labél baju baju, labél handap, labél kartu, tanda tangan sareng sajabana kami ogé tiasa nyayogikeun labél khusus pikeun éta.

    Paparan Warna

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (2)

    Bodas

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (3)

    Royal Blue

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (8)

    Jukut Héjo

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (10)

    Buah Héjo

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (5)

    Hideung

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (12)

    Koneng

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (11)

    oranyeu

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (6)

    Liang Biru

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (7)

    Biru Cahaya

    LS-1065 Round neck polyester cotton long sleeves (4)

    Beureum

    Rincian Produk

    psb (16)
    psb (17)
    psb (15)
    psb (18)

    Kasus Produk

    psb (20)
    psb (22)
    psb (26)
    psb (24)

    Paket kaos POLO:
    kaseueuranana nyaéta 1 pcs / hiji kantong poli, 20-50 pcs dina kotak karton. (anu mutuskeun ukuran baju sareng beurat lawon: sadaya kantong sareng kotak karton tiasa nyetak logo mérek di dinya, hartosna éta tiasa disesuaikan.

    Pangiriman:
    Kuantitas sakedik tiasa dikintunkeun ku perusahaan express sapertos DHL, UPS, Fedex, SF express sareng sajabina. Kuantitas anu ageung tiasa dikirim ku Laut, tapi upami waktosna dikirim ku bandara.

    Jasa séjén:
    1. urang tiasa nyayogikeun langkung saran atanapi naséhat anu bijaksana pikeun mastikeun hoodie pikeun ngahémat waktos.
    2. inspeksi ketat pikeun mariksa unggal kualitas produk sateuacan pengepakan.
    3. Asupkeun perjanjian kerahasiaan pikeun desain hoodies énggal anjeun atanapi inpormasi bisnis sanés.
    COMPANY--REVIEW


  • Saméméhna:
  • Teras: