Tentang Kami

Tinjauan Perusahaan

Nyayogikeun Solusi Pangsaéna

Kami Ngagaduhan Langkung 11 Taun Pangalaman Dina Produksi sareng Penjualan Pakean Perusahaan

Didirikeun taun 2010, pabrik garmen Yiwu renbang mangrupikeun perusahaan garmen anu ngahijikeun pakean Sunda, manufaktur sareng penjualan. Perusahaan perenahna di Yiwu, kota kelas dunya. Perusahaan ngahususkeun dina produksi kaos oblong, baju haneut katun, calana kasual, calana, syal, sarung tangan, sareng sajabana Kualitasna mangrupikeun kahirupan perusahaan. Ti umum pikeun unggal padamel ngagaduhan rasa tanggung jawab anu kuat. 

psb (83)

psb (83)

psb (83)

psb (83)

Perusahaan ngagaduhan saluran pameseran anu saé, ngalaksanakeun sertifikasi kualifikasi ketat sareng manajemén prosés pikeun pemasok bahan baku, netepkeun titik kontrol pikeun prosés produksi konci, sacara ketat ngawaskeun prosés, sareng sacara rutin ngalaksanakeun pendidikan anu saé sareng latihan katerampilan pikeun para staf, supados milih anu pangsaéna sareng bersaing pikeun kiriman. Pikeun mastikeun kualitas produk ku kualitas tanaga sareng kualitas padamelan. 

Kahijian, dédikasi, pos cinta, pragmatisme, pamekaran sareng usaha janten anu pangpayunna nyaéta sumanget perusahaan urang; transendensi diri mangrupikeun slogan perusahaan urang.

company informaiton

Kami nampi wilujeng sumping konsumén anyar sareng lami di bumi sareng di mancanagara pikeun nganjang ka kami sareng milari pangembangan umum.